Meldal VGS > Fagtilbud > Bygg- og anleggsteknikk

Fransklås og bukker

Mer informasjon:

vilbli.no

Ikke bare byggfag, men noen
 dager er det ut på tur! Her fra
 tur til Våttåstuggu vest for skolen.

Bygg- og anleggsteknikk passer for deg som er glad i å skape noe, både med hender og maskiner. Du bør ha god fysikk, like å jobbe sammen med andre og gjerne like å jobbe ute.

Første skoleåret behandler en rekke fagområder innen bygg- og anlegg og du får i muligheter til å velge fordypningsområde.

Utstyrslister for skoleåret 2018-2019

VG1 Bygg- og anleggsteknikk og VG2 byggteknikk

Dette er det forventet at elevene skaffer selv før skolestart:

Bærbar PC
Tegnebrett, trekantlinjaler, hovedlinjal og passer får elevene låne på skolen.
Bøker lånes på skolen eller får tilgang via PC/ nett
  • Arbeidstøy: Arbeidsbukse med kneputer, Allværsjakke med synlige farger, vernesko, hjelm med hørselvern og briller, snekkervest i synlige farger, arbeidshansker sommer og vinter.  NB: VI ER MYE UTE (sko og jakke)
  • Verktøy som dere skal ha og som er personlig er, hammer, 2m meterstokk eller tommestokk, blyant, 5m målebånd og bitssett. Skrivesaker, kalkulator casio FX 82 ES, ringperm med skilleark, skriveblokk med linjer og ruter.
  • Bærbar PC

Tegnebrett, trekantlinjaler, hovedlinjal og passer får elevene låne på skolen.

Bøker lånes på skolen eller får tilgang via PC/ nett

Dette kan elevene kjøpe ved hjelp av skolen:

• Verktøykasse med, vater, vinkel, hammer, snekkersag, 2 stk tappjern 20 og 28mm, tommestokk, målband 5m, blyant, brekkjern, kritsnor, kniv og bitssett ca 2100,- kr.

Sist oppdatert: fredag 22. juni 2018